سخنگوی شورای اسلامی شهر اراک از تدوین برنامه راهبردی عملیاتی پنج ساله دوم این شهر خبر داد و گفت: شهرداری مکلف است در فرایند تدوین برنامه دوم پنج ساله، بهکارگیری سازوکارهای مناسب برای تعامل و مشارکت با نخبگان و اساتید دانشگاهی، سازمانهای مردمنهاد و شهروندان را در نظر گیرد.
عباس خسروانی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا در مرکزی، اظهار کرد: با تصویب شورای اسلامی شهر اراک مبنی بر تهیه و تدوین برنامه راهبردی عملیاتی دوم شهرداری، نقشه راه اقدامات میان مدت شهرداری در پنج سال آتی بر اساس محورهای بنیادین و راهبردهای عملیاتی آن باید مورد توجه قرار گیرد.
وی با بیان اینکه تدوین برنامه دوم پنج ساله توسعه این شهر از مهمترین اولویتهای شورای ششم است، افزود: برنامه راهبردی عملیاتی پنج ساله دوم این شهر تدوین شده است.
سخنگوی شورای اسلامی شهر اراک اضافه کرد: با توجه به تدوین برنامه دوم پنج ساله توسعه شهر اراک، ۱۰ اولویتها و مسئله کلیدی این شهر در تدوین برنامه مورد توجه قرار میگیرد.
خسروانی خاطرنشان کرد: رعایت اصل عدالت محلهای در فرایند توسعه شهری، توجه به مقوله کاهش و رفع آلودگی هوا در برنامه، توجه به مقوله ترافیک، عبور و مرور روان و توسعه شبکه حملونقل عمومی با تاکید بر حملونقل پاک و انبوه بر از جمله مسائل کلیدی شهر اراک است که جهتگیری و مسیرهای بلندمدت دستیابی به اهداف راهبردی شهر اراک را تعیین میکند.
وی ادامه داد: صیانت و حفاظت از باغات شهر اراک و افزایش سرانه فضای سبز، حفاظت از هویت تاریخی شهر با تاکید بر بناهای تاریخی از جمله بازار تاریخی این شهر و افزایش سرانههای تفریحی، گردشگری و فرهنگی شهر اراک در تدوین این برنامه مورد توجه قرار میگیرد.
سخنگوی شورای اسلامی شهر اراک توجه به مقوله شهرداری الکترونیک، شفافیت، اصلاح و بهبود نظام مدیریت یکپارچه و هماهنگ شهری و زیباسازی شهری بر اساس طرحهای علمی مطالعاتی را از دیگر اولویتهای و مسائل کلیدی شهر اراک دانست و اضافه کرد: باید در تدوین برنامه دوم پنج ساله توسعه این شهر در نظر گرفته شود.
خسروانی اضافه کرد: ارتقای نظام مدیریت مالی شهری، جذب سرمایهگذاران بخش خصوصی و ایجاد منابع پایدار، ارتقای فرهنگ شهروندی و افزایش مشارکتهای اجتماعی در مدیریت شهری از دیگر اولویتهای مد نظر شوراست.
وی افزود: شهرداری مکلف است در فرایند تدوین برنامه دوم پنج ساله، بهکارگیری سازوکارهای مناسب برای تعامل و مشارکت با نخبگان و اساتید دانشگاهی، سازمانهای مردمنهاد و شهروندان را در نظر گیرد.
سخنگوی شورای اسلامی شهر اراک ادامه داد: در تدوین این برنامه شهرداری ملزم به رعایت بهرهمندی مؤثر از تجارب ملی و بینالمللی، توجه جدی به نتایج ارزیابی، پایش و آسیب شناسی برنامه پنجساله اول شهرداری، تعامل مؤثر با دستگاههای دولتی و عمومی استان برای همافزایی در تنظیم برنامه، بهرهگیری از دادهها و اطلاعات واقعی و معتبر در تحلیل وضع موجود، هدفگذاری و تعیین شاخصهای ارزیابی برنامه و مد نظر قرار دادن قوانین فرادستی و تکالیف قانونی شهرداری است.
خسروانی گفت: با توجه به آغاز روند تدوین بودجه سال ۱۴۰۴ که اولین سال اجرای برنامه دوم است، شهرداری اراک باید در تدوین برنامه رعایت زمان را مدنظر قرار دهد.
مطلب پیشنهادی
بهبود فضای کسب و کار، بستر جهش تولید
بهبود فضای کسب و کار یکی از مهمترین الزامات جهش تولید و به دنبال آن رشد اقتصادی است.